Unieke vergaderruimte Nijmegen

Een vergaderruimte vinden in Nijmegen en omstreken moet niet al te moeilijk zijn. Er zijn diverse locaties waar je op een effectieve manier kunt vergaderen. Wil je echter een unieke locatie, dan moet je soms iets verder zoeken. Wat denk je van Ketelhuis als locatie om te vergaderen? Jaren geleden werd dit huis gebouwd met een heel ander doel. Er werd stoom gegenereerd voor de naastgelegen fabriek. Deze werd, door een overplaatsing van de productie naar Nijmegen, in 1984 gesloten. Ketelhuis was daardoor ook niet meer nodig. 40 Jaar later kreeg Thermion een andere functie. Inmiddels is dat dus ook met Ketelhuis het geval.

Neem contact op voor vergaderruimte huren Nijmegen

Heb je speciale wensen als het gaat om het huren van een vergaderlocatie in Nijmegen en omgeving? Willen jullie gebruikmaken van beamers en andere faciliteiten? Ben je benieuwd naar de tarieven die we rekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze contactgegevens vind je op de website. Je ziet daar ook een handig contactformulier dat je in kunt vullen. Uiteraard nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Makkelijk te bereiken vergaderruimte Nijmegen

Je wilt een vergaderruimte huren vlakbij Nijmegen maar er moet wel voldoende ruimte zijn om auto’s te parkeren? Bij Ketelhuis is dat geen probleem. Parkeren kan vlakbij de vergaderruimte en er zijn geen kosten aan verbonden. Wellicht komen er ook mensen met het openbaar vervoer naar de meeting. Ook dan zijn wij de ideale plek om af te spreken. De bus stopt vlakbij Ketelhuis en ook het station is lopend goed te bereiken.

SeatMe