Perfecte vergaderlocatie Nijmegen en omgeving

Wil je een vergaderlocatie huren dichtbij Nijmegen? Is het voor de deelnemers van de meeting praktisch als de locatie niet te ver bij Nijmegen vandaan is? Denk dan eens aan Ketelhuis in Lent. Vanuit Nijmegen en omstreken is dit zeer goed aan te rijden. Prettig is dat je niet te maken hebt met parkeerproblemen. Komen de deelnemers aan de vergadering met hun eigen auto, dan kunnen ze hem dicht bij Ketelhuis parkeren. Dit kost ze niets. Ook als mensen met het openbaar vervoer komen is dit prima te realiseren. Het station van Lent is goed aan te lopen. 2 Buslijnen stoppen ruim 100 meter bij onze vergaderlocatie vandaan. Wil je eerst meer informatie over onze vergaderruimte? Ben je benieuwd naar de tarieven of naar de faciliteiten die wij je bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een vergaderlocatie huren Nijmegen en omstreken

Onze vergaderlocatie dichtbij Nijmegen is een ideale plek. Jullie kunnen bij ons in alle rust de nodige zaken bespreken. Uiteraard zijn wij er voor de catering. Willen jullie na de meeting nog een hapje eten of een borrel drinken? Geef dit aan en wij regelen het. Of jullie nu overdag of ’s avonds willen vergaderen, reserveer vandaag nog onze vergaderruimte. We staan graag voor je klaar.

Unieke vergaderlocatie Nijmegen

Uniek mogen we onze vergaderruimte in Lent zeker wel noemen. Veel jaren geleden had niemand kunnen denken dat op deze plek ooit vergaderd zou worden. Hier werd gewerkt. Mensen maakten gloeilampen en radiobuizen. Ketelhuis bevond zich precies naast de fabriek en is een aantal jaren later gebouwd. Nog altijd te herkennen aan de hoge en karakteristieke schoorsteen. In Ketelhuis verbrandde men olie, gas, kolen en andere brandstoffen. Hierdoor werd stoom opgewekt. In Thermion maakte men daar handig gebruik van om de machines aan te drijven. Ook werd hierdoor de nodige warmte gegenereerd. Vandaar dus ook de naam. Die was afkomstig van de stoomketels waarmee men het water verhitte. Komen jullie bij ons vergaderen, dan kun je nog goed zien wat vroeger de functie van Ketelhuis was. Een aantal attributen zijn bewaard gebleven. Kom vergaderen in een industriële ambiance.

SeatMe