Gezellig terras Nijmegen en omstreken

Je zoekt een restaurant met terras dichtbij Nijmegen? Dan moet je zeker Ketelhuis overwegen. Je zit dan niet midden in het drukke centrum van Nijmegen, maar heerlijk in een wijk in Lent. Heel gemakkelijk te bereiken en het parkeren is gewoon gratis. Vind dat maar eens in Nijmegen. Je kunt zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds gebruikmaken van het terras. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het seizoen. Maar zeker in de zomer en op fraaie lente- en herfstdagen moet dit lukken. De locatie is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een zaal af te huren voor een vergadering. Dit kan prima gecombineerd worden met een drankje of een uitgebreid menu op het terras.

Werken op terras in Nijmegen en omstreken

Het terras in Nijmegen en omstreken waar iedereen welkom is heet Ketelhuis. Ons veelzijdige concept is ideaal voor diverse doeleinden. Of je nu wilt flexwerken, koffiedrinken met vriendinnen, vergaderen, borrelen of een feest vieren, het kan allemaal bij Ketelhuis. Kom je met een grotere groep, dan is reserveren aan te raden. Dit doe je snel en eenvoudig via de website. Wil je meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Industrieel ingericht restaurant met terras in Nijmegen en omgeving

Wil je een terras in Nijmegen waar je ook met kinderen welkom bent? Ga dan zeker naar Ketelhuis in Lent. Je kunt hier terecht voor een ontbijt, een lunch of een diner. En als je dat wenst, kan dit bijna altijd geserveerd worden op het terras. Waarom het leuk is om de kinderen mee te nemen? We hebben voor hen een aparte kinderhoek. Hier kunnen ze heerlijk spelen en zelfs hun eigen maaltijd bereiden in het speelgoed keukentje. Wil jouw zoon of dochter altijd het liefst bij jou in de buurt blijven? Pak dan een boekje of een spelletje uit onze kast en neem dit gezellig mee naar de tafel. Uiteraard is dat ook toegestaan op het terras.

SeatMe