T

Lekkere tapas Nijmegen en omstreken 

Zoek je naar een tapas restaurant in Nijmegen en omgeving? Vind je eten in een grote stad eerlijk gezegd soms een beetje lastig? Het is druk en vaak is ook het parkeren een probleem. Kies daarom voor Ketelhuis. Daar kun je op een ongedwongen manier genieten van je tapas en het parkeren kan gewoon vlak voor de deur. Het is bovendien nog gratis ook.

Sfeervolle gelegenheid voor tapas in Nijmegen en omgeving

De tapas in Nijmegen en omstreken nuttig je in een sfeervolle ambiance. De eigenaren hadden tijdens de inrichting een huiselijke sfeer voor ogen. Je zult merken dat dit goed gelukt is. Geniet van je tapas in deze warme sfeer waar je je al snel thuis voelt. Iedereen is welkom in Ketelhuis. Je mag komen zoals je bent. Als je op de menukaart kijkt, ontdek je een rijke mix van Oosterse, Westerse en Mediterrane gerechtjes. Je ziet dan zeker ook streekgroenten. Seizoensgebonden ingrediënten vormen een belangrijk onderdeel van de menukaart. Tot je verrassing zul je ook vergeten groenten ontdekken. Kies jij voor tapas? Heb je het liefst een aantal kleine gerechtjes achter elkaar? Reserveer dan vandaag nog bij Ketelhuis.

Rijke geschiedenis tapas restaurant Nijmegen en omstreken

De tapas in Nijmegen en omgeving wordt geserveerd in een industriële ruimte. Tenminste, dat is de uitstraling. Ketelhuis bevindt zich namelijk naast de vroegere gloeilampenfabriek Thermion. Dit huis werd rond 1940 gebouwd met als doel de fabriek te verwarmen. Dit stukje historie zie je duidelijk terugkomen. Een aantal attributen van toen zijn teruggekomen in het interieur van het restaurant. Binnenkort iets te vieren? Of wil je gewoon lekker bijpraten met een vriend of je partner? Reserveer een tafel en we staan die middag of avond graag voor je klaar. Tijdens mooie zomerdagen mag je ook altijd plaatsnemen op ons terras.

SeatMe