Gezellige kookworkshop Nijmegen

Zoek je naar een workshop koken Nijmegen? Houd dan de activiteiten van Ketelhuis in Lent in de gaten. Of je nu met een paar vriendinnen of met een grotere groep de workshop wilt volgen, je bent welkom bij ons. Ketelhuis is niet zomaar een restaurant. Je kunt zeker in onze gelegenheid langskomen voor een hapje en een drankje. Ook het ontbijt serveren we graag voor je. Daarnaast zijn we ook graag een soort verlengde huiskamer. Bij ons vind je sfeer, warmte en gezelligheid. Dat is ons concept. We hopen dat buurtbewoners, zeker ook zij die zich eenzaam voelen, zich welkom voelen bij ons. Hoe leuk is het dan om ook een workshop koken te volgen.

Houd de website in de gaten voor kookworkshops Nijmegen en omgeving

Wil je een kookworkshop Nijmegen volgen en lijkt Ketelhuis je een geschikte locatie? Houd dan onze site in de gaten. We zijn overigens ook actief op Facebook, dus misschien is het handig om ons te volgen. Natuurlijk zijn wij een restaurant, maar dat is niet het enige. We organiseren regelmatig leuke activiteiten. Een kookworkshop is er daar een van. Doe je graag mee? Meld je aan en geniet van de nieuwe gerechten die je dan gaat uitproberen. Ketelhuis bevindt zich in de nieuwbouwwijk van Lent. Parkeren is bij ons gratis.

Aanmelden voor workshop koken Nijmegen

Zie je op onze site dat er weer kookworkshops in Nijmegen en omgeving worden aangeboden, geef je dan snel op. Het zou jammer zijn als het aantal deelnemers bereikt is en je niet meer mee kunt doen. Aanmelden kan snel en eenvoudig via de website. Wil je meteen reserveren voor een avondje uit eten? Ook dat kan online. Wil je nog een vraag stellen of zoek je informatie over ons? Wij staan altijd open voor contact. Mail of bel ons en we spreken je graag. Iedere dag van de week ben je welkom. We zijn alleen op maandag gesloten.

SeatMe