Hotspot Nijmegen en omstreken

Als je zoekt naar een hotspot restaurant Nijmegen, overweeg dan een bezoek te brengen aan Ketelhuis in Lent. Wellicht woon je zelf in deze woonplaats. Wij bevinden ons in de nieuwbouwwijk. Kom je uit Nijmegen, dan zijn wij ook zeer goed bereikbaar. Ga je in het centrum van een stad iets eten of drinken, dan heb je al snel te maken met parkeerproblemen. Bij ons is dat totaal niet aan de orde. Het parkeren is bovendien helemaal gratis. Op welk tijdstip je ook komt.

Ruime openingstijden hotspot in Nijmegen en omgeving

Wanneer wil je onze hotspot Nijmegen en omstreken bezoeken? Alleen op maandag moeten we je teleurstellen. Dan zijn we de hele dag gesloten. Op iedere andere dag van de week heten we je van harte welkom. We hanteren ruime openingstijden. Zelfs voor het ontbijt kun je bij ons terecht. Wil je gebruikmaken van ons restaurant voor een vergadering? Wij hebben mooie zalen die je daarvoor kunt gebruiken. De meeting is dan goed te combineren met een smaakvolle maaltijd. Als het mooi weer is serveren we deze ook graag buiten op ons terras. Wil je een feestje plannen? Reserveer online via onze website. Als je nog vragen hebt, mag je altijd even contact met ons opnemen.

Industriële look bij hotspot restaurant Nijmegen en omstreken

Bij de hotspot in Nijmegen en omstreken zie je het direct als je binnenkomt. Ketelhuis is niet zomaar een restaurant. Kijk alleen maar eens naar de inrichting. Dit heeft alles te maken met onze historie. In vroeger tijden was hier een bedrijf gevestigd. Daar werden radiobuizen, apparaten en gloeilampen vervaardigd. De fabriek is rond 1937 opgericht. Meer dan 100 man liep hier dag in dag uit rond. Er werd hard gewerkt. Meestal ging het dan om de plaatselijke bevolking. Naast de fabriek stond het Ketelhuis. Dit werd een paar jaar later dan de fabriek gebouwd. Sinds 1984 wordt het gebouw niet meer gebruikt. Wij vinden het geweldig dat de plaatselijke bevolking nu toch weer binnen kan komen in dit gebouw. En niet alleen zij, iedereen is bij ons van harte welkom.

SeatMe