Een hapje in Nijmegen in een gezellige ambiance

Wil je binnenkort een hapje eten in Nijmegen en omstreken? Heb je een vriendinnenavondje gepland of ga je gezellig uit eten met je partner? Kom langs bij Ketelhuis in Lent. In ons industrieel ingerichte Ketelhuis kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Je bent iedere dag van de week welkom. Alleen op maandag zijn we gesloten. Als het mooi weer is, kun je bij ons zelfs plaatsnemen op het terras. We bevinden ons midden in de nieuwbouwwijk van Lent. Naast het Thermion. Parkeren is bij ons geen enkel probleem en het is nog gratis ook. Dat is mooi meegenomen als je een hapje wilt komen eten bij ons in Lent.

Neem de kinderen mee tijdens hapje eten Nijmegen

Voor het eten van een hapje in Nijmegen en omstreken zoek je nog oppas voor de kinderen? Wil je rustig en uitgebreid bijpraten tijdens het eten en ben je bang dat de kinderen dan een storend element zijn? Bij ons kun je ze gerust meenemen. Ook voor kinderen is het bij ons een feest. Natuurlijk hebben we ook voor hen iets lekkers op de menukaart staan. Willen ze gewoon een boterham met hagelslag? Natuurlijk serveren wij dat. Ook frietjes behoren tot de mogelijkheden. Vraag maar eens of ze een ketelburger lusten. De kans is groot dat ze ervan smullen. Zijn ze uitgegeten, dan praten en eten jullie lekker verder terwijl de kinderen spelen in onze kinderhoek. Er staat hier een leuk keukentje zodat ze zelf ook smaakvolle gerechten kunnen bereiden. We hebben daarnaast een kast met boekjes en spelletjes. Als ze dat graag willen mogen ze deze ook wel meenemen naar de tafel.

Buiten een hapje eten in Nijmegen en omstreken

Tijdens het hapje eten Nijmegen en omgeving is het voor jou een voorwaarde dat er een terras aanwezig is? Ook wij vinden dat belangrijk, dus dat is zeker mogelijk. Kom snel eens kijken bij ons gezellig ingerichte terras. We hebben hier onder meer een mooie strandkorf. En wat denk je van ons huisje van steigerhout? Kom gezellig een hapje eten en neem plaats in de sfeervolle loungehoek. Ook als je met een grotere groep mensen een hapje wilt eten in de buurt van Nijmegen mag je bij ons aanschuiven. Reserveer je zo snel mogelijk het aantal tafels dat je nodig hebt?

SeatMe