Een originele feestlocatie Nijmegen en omgeving

Wil je een feestlocatie huren in Nijmegen en omstreken? Houd je wel van een originele setting? Dan ben je bij Ketelhuis in Lent op de goede plek. Je kunt bij ons dineren of borrelen. Ook zijn we er voor bijeenkomsten, catering, vergaderingen en partijen. Dus ook als je een feest organiseert ben je welkom bij ons. Wij serveren heerlijke urbangerechten. Je kunt vertrouwen op authentieke gerechten uit moeders keuken. Jij kiest voor sfeer en onze industriële look spreekt je aan? Reserveer dan vandaag nog Ketelhuis als feestlocatie.

Een feestlocatie in Nijmegen waar van alles te doen is

Wil je iets leuks doen op de feestlocatie Nijmegen? Wij houden ook wel van originele activiteiten. Wat denk je van een bierproeverij? Neem zeker even contact op als je meer wilt weten over onze mogelijkheden. De prijzen staan vermeld op de website. Wil je exact weten wat je bij ons betaalt voor de feestlocatie, neem dan even contact met ons op.

Een makkelijk te bereiken feestlocatie huren Nijmegen en omstreken

Verwacht je veel mensen op de feestlocatie in Nijmegen? Aarzel je over bepaalde locaties omdat veel mensen met hun eigen auto komen? Maken er juist een heel aantal feestgangers gebruik van het openbaar vervoer? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Komen jullie uit Lent, Nijmegen en omstreken, dan is het helemaal makkelijk. Vanuit Lent kun je gewoon lopend of met de fiets naar onze locatie komen. Mensen die met het openbaar vervoer komen, nemen buslijn 13 of 15. Deze stoppen ongeveer 150 meter bij Ketelhuis vandaan, dus dat is ideaal. Ook vanaf het station in Lent kun je gemakkelijk naar onze feestlocatie lopen. Parkeerplaats voor de auto’s is er in overvloed en het parkeren is nog gratis ook.

SeatMe