Gezellig en origineel eten en drinken in Nijmegen en omstreken

Zoek je een restaurant voor eten en drinken in Nijmegen? Je bent van harte welkom in het industrieel ingerichte Ketelhuis in Lent. Dit is geen doorsnee horecagelegenheid, maar hier voel je je ongetwijfeld thuis. Dat gevoel willen de eigenaren je in ieder geval graag geven. Kom je samen met je partner eten en drinken? Reserveer van te voren een tafel. Zeker als je met een grotere groep komt dineren is het wel nodig om vooraf te reserveren. Dit kan heel gemakkelijk via de site.

Op terras eten en drinken in Nijmegen en omstreken 

Ga je op een warme zomerdag eten en drinken nabij Nijmegen en kies je voor Ketelhuis, dan kun je ook lekker buiten zitten. Ons gezellige terras is ook voor jou geopend. Wanneer wil je komen eten en drinken? We zijn elke dag, behalve op maandag, open. We doen de deuren iedere dag al vroeg open, dus ook voor het ontbijt of de lunch kun je bij ons terecht. We bevinden ons midden in de nieuwbouwwijk van Lent. Je vindt ons naast het Thermion. Parkeren is heel gemakkelijk en nog gratis bovendien. We zijn goed te bereiken vanuit Nijmegen.

Een restaurant om te eten en drinken dichtbij Nijmegen met de kinderen

Als je wilt eten en drinken in Nijmegen en omstreken en de kinderen gaan mee, dan maak je soms wel een bepaalde selectie. Je voelt je niet overal even prettig met kleine kinderen. Bij Ketelhuis is het geen enkel probleem als je je zoon, dochter of de kleinkinderen meeneemt. Wij heten ze juist van harte welkom. Natuurlijk kiezen zij een ander menu dan de volwassenen. Wij serveren graag frietjes, een ketelburger of een broodje met hagelslag. Het is maar net waar ze zin in hebben. Kinderen zijn niet altijd enthousiast over een horecagelegenheid. Papa en mama eten tenslotte altijd zo lang. Bij ons zul je zien dat dat heel erg meevalt. Hebben ze hun bord leeg, dan rennen ze ongetwijfeld naar onze kinderhoek. Daar vermaken ze zich prima en anders nemen ze een spelletje of boekje mee naar de tafel. Bij ons kan het allemaal. Wij doen niet zo moeilijk.

SeatMe