Welkom voor cocktails Nijmegen en omstreken bij Ketelhuis

Zoek je een cocktail restaurant in Nijmegen en omgeving? Dan ben je bij Ketelhuis precies aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een restaurant. Toen we besloten onze gelegenheid te openen, wilden we meteen een maatschappelijke functie vervullen. We vinden het ontzettend mooi als mensen bij ons komen eten en drinken. Ook kun je bij ons op een uitstekende manier een feestje vieren. Iedereen is bij ons welkom. We hopen zeker ook mensen uit de buurt te verwelkomen. Onze missie is voor een groot gedeelte geslaagd als buurtbewoners elkaar ontmoeten en iets moois met elkaar opbouwen. We denken dan aan ondernemers en bewoners, maar zeker ook aan personen die eenzaam zijn. We hopen dat ze bij ons een stukje huiselijkheid vinden en nieuwe contacten opdoen.

Bijzonder concept voor restaurant cocktails in Nijmegen en omstreken

Voor cocktails Nijmegen ben je bij ons van harte welkom. Kom gezellig langs als je iets te vieren hebt. Waar je ook vandaan komt, bij ons ben je welkom. Woon je in de buurt, dan hopen we dat we je vaker mogen ontmoeten. We willen ook regelmatig leuke activiteiten organiseren. Houd onze website dus in de gaten. Ook gaan we samenwerken met verschillende organisaties. Bijvoorbeeld met diëtistes die een workshop verzorgen over gezond eten. Ook voor flexwerkplekken ben je bij ons op de goede plek. Kunstenaars mogen bij ons bijvoorbeeld hun exposities verzorgen. Dit spreekt jou aan? Kom dan binnenkort eens gezellig bij ons langs.

Wij-gevoel bij cocktail restaurant in Nijmegen en omgeving

De cocktails in Nijmegen en omstreken die je bestelt bij Ketelhuis zijn van uitstekende kwaliteit. Kom je meteen een hapje eten bij ons? We hebben gekozen voor een industriële look. Daarnaast is het wij-gevoel voor ons erg belangrijk. We kiezen voor verbinding. Daarom zijn we niet alleen een restaurant. Graag zijn we nog meer dan dat. Onze uitstraling heeft alles te maken met ons verleden. Ben je benieuwd? Lees dan zeker de interessante informatie die je vindt op onze website. Wil je meteen reserveren? Dat kan ook via de site. Je bent van harte welkom!

SeatMe