Gezellig borrelen Nijmegen

Voor een borrel restaurant Nijmegen moet je bij Ketelhuis zijn. Woon je in Lent zelf, dan bevindt deze gelegenheid zich wellicht zelfs op loopafstand. Of je pakt even de fiets om ’s avonds gezellig te borrelen met vrienden. Ook vanuit Nijmegen is deze locatie zeer goed te bereiken. Wil je tegelijkertijd dineren of kies je alleen voor borrelen? Het is beide mogelijk, dus het is maar net wat jij wilt.

Organiseer een feest en ga borrelen in Nijmegen en omstreken

Heb je een speciale bedoeling met borrelen Nijmegen? Is er binnenkort iets te vieren? Dan moet je dat zeker niet nalaten. Het is gezellig om regelmatig met vrienden of familie af te spreken. Dit kan uitstekend bij Ketelhuis. Je bent hier van harte welkom. Wil je ’s avonds een feest vieren? Je kunt eenvoudig via de website reserveren. Wees er op tijd bij, want je wilt natuurlijk niet dat juist jouw geplande avond al zit volgeboekt. Wens je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor je klaar en beantwoorden al je vragen.

Een borrel restaurant Nijmegen en omstreken met een industriële look

Ga je borrelen in Nijmegen en omgeving bij Ketelhuis, dan zal de industriële look je al snel opvallen. Geniet van de gezellige ambiance en informeer van te voren geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden. We zijn elke dag van de week, behalve op maandag, geopend. Onze contact- en adresgegevens vind je op de website. Mogen we jou binnenkort ook welkom heten voor een gezellige borrelavond? Doe nu meteen een online reservering.

SeatMe